Stolpenrally Waterland

Boerderijenstichting Noord-Holland
Boerderijenstichting Noord-Holland
Event date 27 feb '22 13:00 - 17:00
Evenementlocatie Waterland • nl, NL
0 reactie
Total amount of likes 0 like

Omdat Corona onze excursies al een tijdje in de wielen rijdt en binnenkijken bij boerderijen steeds weer uitgesloten wordt, organiseren we een tussentijds corona-proof uitstapje:

De Stolpen Rally door Waterland

op 27 februari aanstaande.  

  🚛🚗🚜🚐🚗

 

In principe zitten alle deelnemers in eigen bubbel (lees: huishouding) in de auto en rijden ze de stolpenroute middels vraag-en-antwoord. 

Naast rijvaardigheid is digitale vaardigheid (en internet) dus ook gewenst:  de deelnemende auto's worden per app png-clipart-whatsapp-computer-icons-chatbot-what-app-icon-trademark-logo -  Bistro Belle | Een sfeervolle avond uit eten voor een vaste prijs aangestuurd door een Teamcaptain.  Deze heeft voldoende stolpenkennis om de antwoorden te kunnen ‘beoordelen’😉 ..en dan krijgt men de volgende aanwijzing.

Onderweg worden versnaperingen opgepikt, maar samenkomst dient zoveel mogelijk vermeden. Komt de derde auto aan, dient de eerste weer te vertrekken enz.  Wij rekenen op begrip en medewerking van de deelnemers. De route is ca. 55 km, begint onder Purmerend en eindigt in Edam.

De auto, die de snelste tijd en meeste antwoorden goed heeft, is de winnaar en krijgt de welverdiende stolpentaart.

Inschrijvers krijgen nadere informatie toegestuurd. Start om 13 uur, eindtijd rond 17.00 uur. Kosten voor deelname zijn €16,- per persoon*, maar de competitie telt per auto. (*onder 15 jr € 8,00)

Vóór 10 februari inschrijven bij info@boerderijenstichting.nl met vermelding van naam, aantal deelnemers, het nummer van de smartphone en kenteken.

Vol =vol.                                 🚛🚗🚜🚐🚗

Schrijf de eerste reactie


inloggen of registreren om te reageren.