Hans Timmermans
Hans Timmermans
Goedemorgen. Wij zijn eigenaar geworden van een langgevel boerderij uit 1800. We gaan de komende 2 jaar de boerderij volledig verduurzamen: vloeren, wanden, glas, dak, etc. Onze architect heeft inmiddels een schets opgeleverd op basis waarvan we van start zouden kunnen. We zoeken een expert die een integraal advies kan maken: dus de hele w-installatie (inclusief zonnepanelen, warmtepomp, etc), gecombineerd met isolatie (dak, muren, glas en muren). Wie heeft (positieve) ervaringen met een bedrijf of expert die dit als een integraal plan kan maken of opleveren? Dank! Hans Timmermans
Elsbeth Soederhuizen
Elsbeth Soederhuizen
tbv isoleren vind ik het boek " a dry, warm home" van Pete Ward heel leerzaam. Zeker als je enkelsteens muren hebt, is vocht regulatie heel belangrijk; bij de keuze van isolatiematerialen moet je hier goed op letten (dat weet Robert Tersmette overigens ook goed).
Hans Timmermans
Hans Timmermans
Dank voor de suggesties. Het is best een puzzel om een integraal advies te krijgen, ook met deze partijen. Maar we gaan ervoor. Eerst maar eens offertes opvragen. Een specifieke vraag: heeft iemand ervaring met TRiX comfort, waarbij de ventilatiebuizen in de grond liggen?

inloggen of registreren om te reageren.