Abby Roos
Abby Roos
Ha Allen, fijn dat er een online community is voor eigenaren en gebruikers van Erfgoed. De afbeelding komt van een schilderij dat in het Museum De Schotse Huizen in Veere hangt. Met Zeeland, de Lopikerwaard en de Krimpenerwaard, en met het StichtsHollands gebied heb ik oude banden. (Dat strekt zich ook weer naar andere landsdelen uit; en naar andere werelddelen). Er komt van alles kijken bij het instandhouden van Erfgoed, van schrobben en boenen tot oude boomgaarden en regelgeving. Gelukkig ben ik met alle hulp en zeker ook met degenen die bijvoorbeeld de genealogie uitpluizen -waarmee familieverbanden en de algemene geschiedenis met elkaar verweven raken. Een belangrijk tak van erfgoed.
Alice van der Knokke
Alice van der Knokke
Goedemiddag mevrouw Roos, Helaas kan ik u niet rechtstreeks helpen bij het uitpluizen van genealogie waar u naar zoekt. Wel kan ik u de volgende web sites aanraden: https://www.openarch.nl/ https://cbg.nl/ https://www.archieven.nl/nl/ https://www.delpher.nl/ Ik gebruik deze web sites zelf vaak wanneer ik meer achtergrond informatie zoek bij kunstenaars. Ik kom er vaak verrassende documenten tegen. Mocht u vragen hebben over roerend erfgoed (alles wat tot het interieur behoord) op het gebied van restauratie, behoud en beheer of collectiebeheer dan kijk ik graag met u naar de mogelijkheden. Met hartelijke groet, Alice van der Knokke De Restauratie Meester www.derestauratiemeeter.nl
Abby Roos
Abby Roos
Dank U wel, mevrouw Van der Knokke. Op dit moment probeer ik uit te vinden hoe ik het op " betingel" geplakte behang op de weinig gebruikte opkamer het beste kan bewaren, en hoe ik heel voorzichtig wat losse hoekjes kan vastplakken.

inloggen of registreren om te reageren.