Henk Alblas
Henk Alblas
Heb je nog loden waterleidingen in je pand en maak je je zorgen over loodverontreiniging van je drinkwater? Neem even contact op want ons eSpring waterfilter kan wellicht een goede oplossing bieden. Meer informatie zie www.zuiverdrinkwater.com

Henk Alblas
Henk Alblas
Hallo Sander, je hebt helemaal gelijk, natuurlijk is nieuwe leidingen trekken de beste oplossing. Soms is dat echter te ingrijpend of technisch niet haalbaar of gaat vervanging gewoon nog een tijd duren. In een dergelijke situatie kan plaatsing van een ons waterfilter uitkomst bieden - dat is namelijk binnen een dag te regelen.
Reinier Verbeek
Reinier Verbeek
Hoi Henk, Welke component van het systeem is actief om het lood te filteren? Is dit niet ongewenste reclame van een onnodig produkt? Leidingwater in Nederland wordt helemaal niet beter van dit filter en het apparaat verbruikt stroom. Het gebruik en de aanschaf is verspilling van geld, energie en grondstoffen en zeker geen remedie tegen lood in het water. Combinatie van stroom en water is hoogstens een extra mogelijkheid om brand te veroorzaken, hetgeen ongewenst is.
Reinier Verbeek
Reinier Verbeek
Beste Henk en Ina. Toch hoort ook dit item ook niet thuis op de specialistenwijzer. Het gaat om een aanbeveling om lood te verwijderen, door een apparaat dat geen lood kan verwijderen. Het is net als met Ruysdael glas dat beweert te isoleren, terwijl het niet kan isoleren tegen warmteverlies. Beide produkten "specialisten" horen thuis op de kwakzalverwijzer.

inloggen of registreren om te reageren.