Paul H. David
Paul H. David

Nanofolie protectie en energiebesparing voor Monumenten

Paul H. David
Paul H. David

Beste Isis en Pieter Kom er na de Pasen op terug, misschien eerst aan jullie een aparte presentatie geven om een goed idee over de folie te krijgen.

Isis Knuvers
Isis Knuvers

[~105] Zeker! We merken dat er grote behoefte is naar informatie over oplossingen en dat die ook gegeven wordt. Het is van belang om kritisch door te vragen, door communityleden en moderators. Daar is dit platform mede voor bedoeld. Zeker omdat er voor monumenten geen standaard oplossingen bestaan, en er vaak veel verdieping nodig is. Een goede aanbieder (of ambassadeur/ervaringsdeskundige) kan die geven, en anders schuurt het inderdaad te veel tegen reclame aan. Dank voor je opmerking hierover.

Vanmorgen Paul H. David aan de telefoon gesproken, hij zal hier meer informatie toevoegen en ook benoemen wat zijn rol is. Informatie over oplossingen die voor monumenteigenaren relevant zijn, zijn welkom, met inachtneming van de Omgangsregels van het platform. Wij vinden het belangrijk dat het bij je bericht of in je profiel duidelijk is als je een zakelijk belang hebt bij de diensten/producten waar het over gaat. En, zoals Pieter terecht opmerkt, verwachten we dat je vragen van communityleden beantwoord. Zo helpen we elkaar allemaal verder in kennis!

Paul H. David
Paul H. David

Nanofolie alleenvertegenwoordiging voor Europa, op enkel/dubbel en triple glas toepasbaar, bespaart zomers 60% in warmte, winters 30% in warmte, geen koudeval meer achter ramen, op glad Monumentenglas toepasbaar, bij NRF op de 1e verdieping aan de achterzijde geplaatst, Utrechtseweg 12, in Amersfoort, recent nog een Ketelhuis in Finsterwolde.info op 06 43 278 578.

Jeroen Hulsen
Jeroen Hulsen

Hallo Paul H. David,
Ik weet dat dergelijke folie een redelijk gunstige terugverdientijd heeft ten opzichte van bijvoorbeeld monumentenglas, maar daar staat tegenover dat de levensduur natuurlijk korter is. Denk bijvoorbeeld aan krasbestendigheid. Heb je gegevens van daadwerkelijk behaalde rendementen en waarden van jullie product? (er zijn trouwens meerdere aanbieders op de markt van dergelijke folie)
Groet, Jeroen

Paul H. David
Paul H. David

30 jaar levensduur folie aan de binnenzijde, (verkleurt vanwege het ontbreken van metaaldeeltjes)de folie is krasbestendig Meetgegevens zijn beschikbaar! Enige leverancier in Europa met de meest transparante Nanofolie die er is in Europa. 1 Andere folie is minder transparant en de ander is geen Nanofolie.

Paul H. David
Paul H. David

Beste Pieter, neem even contact op met een van de eigenaren van het bedrijf, de heer Harwin Rutgers 06 161 78248, is efficiƫnter, groeten Paul David.

Paul H. David
Paul H. David

Voor de duidelijkheid, de ZTA is 0,55
De folie houdt in de zomer 60% van de stralingswarmte buiten, en in de winter 30% van de stralingswarmte binnen.
Er zijn geijkte resultaten van praktijkproeven.deze zijn gedaan door zeer gerenommeerde organisaties, tevens zijn er ook harde cijfers over besparingen, deze gegevens kunnen wij, dat zult u ongetwijfeld begrijpen, niet vrijgeven in verband met de wet op de privacy.
Voor de berekeningen over de terugverdientijd hoef ik u als "expert' niet uit te leggen dat deze berekeningen volledig afhangen per situatie.

Paul H. David
Paul H. David

U bent in het 1e begin in de gelegenheid gesteld geweest om een uitgebreide persoonlijke presentatie te krijgen als eerste reactie, waarin rapportages beschikbaar waren, echter daar ging u niet op in.

U bent op de mogelijkheid gewezen om rechtstreeks contact met de leverancier te kunnen hebben die Europa wijd de rechten op verkoop van deze Nanofolie heeft die geen metaaldeeltjes bevatten, dus er wordt geen risico op thermische ruitbreuk gelopen.

U heeft de leverancier niet gecontact, die heeft u vervolgens gebeld, voor u een mogelijkheid, en verder contact zal uitsluitend via hem kunnen verlopen.

U begint in het 1e begin al uit te halen, er zal wel geen antwoord gegeven worden, uw frustatie , dit als resultaat dat andere partijen u kennelijk zeer onhebbelijk vinden, wij willen hier boven staan.

U leest niet wat aan anderen geantwoord wordt.

U leest niet goed en galoppeert maar door, en eist dat wij van onze relaties veelal lagere overheden alsook partijen die op de Werelderfgoedlijst voorkomen, dat wij de wet op de privacy met voeten treden, uitsluitend omdat u dat zo wilt.

U erkent als architect zijnde niet dat alle gebouwen in doorsnee verschillend zijn.
Het is onmogelijk om met u te communiceren, u bent zeer negatief en neerhalend.

p.s.: van de week nog een bevriende architect gesproken, iemand vroeg hem een schetsje voor een bungalow, persoon ging rechtstreeks naar een aannemer en liet de bungalow bouwen.

Paul H. David
Paul H. David

Wij kunnen een rapport van SGS, wereldwijd kennisinstituut nummer 1 met 80.000 medewerkers grootste op het vlak van inspectie, kwaliteitscontrole, testing en certificering plaatsen.


inloggen of registreren om te reageren.