Sylvia Otten
Sylvia Otten

Beste leden van de Community. Mijn naam is Sylvia Otten en ik ben werkzaam als medewerker Communicatie & Events bij het Nationaal Restauratiefonds. Dit voorjaar zou in de Brabanthallen in Den Bosch de vakbeurs Monument plaatsvinden. Vanwege de Corona-uitbraak is deze beurs verzet naar oktober. Dat duurt nog even maar als wij als Restauratiefonds als standhouder en kennispartner deel gaan nemen, starten de voorbereidingen al een aantal maanden eerder.

Wij moeten binnenkort een beslissing nemen of wij wel of niet aan de beurs willen deelnemen. Los van het feit of het mogelijk is moeten we ook kijken of we het willen. Wij zijn heel benieuwd hoe jullie als monumenteigenaren en professionals daar tegenaan kijken. Gaan jullie in het najaar weer evenementen bezoeken. Misschien wel heel graag juist. Of helemaal niet. Willen jullie mij helpen om tot een gedegen afweging te komen? Ik heb hiervoor een korte enquête gemaakt. Dank alvast voor het invullen.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=1ADsexQNAkqU1bwabGR…

Jeroen Hulsen
Jeroen Hulsen

Ook ik wil graag de enquete invullen, maar niet via Microsoft. Ik ga er even vanuit dat de beurs in aangepaste vorm doorgang zal vinden. Ik zal dan ook zeker de beurs bezoeken.

Sylvia Otten
Sylvia Otten

Beste allen, inmiddels is bekend geworden dat Beurs Monument in Den Bosch dit najaar niet door gaat. De beurs is verplaatst naar mei 2021. Los van de beurs zijn wij als Restauratiefonds benieuwd hoe u als monumenteigenaar of professional denkt over het bezoeken van kennissessies of netwerkactiviteiten in het najaar. En hoe wij eventueel op een andere manier onze kennis kunnen delen. Wij hebben daarom een nieuwe enquête gemaakt, deze keer niet via Microsoft maar rechtstreeks op onze website. Dank u wel alvast voor het invullen.

https://www.restauratiefonds.nl/enquete-evenementen-en-bijeenkomsten


inloggen of registreren om te reageren.