Marieke Bosma
Marieke Bosma

♥ Maak kans op dé ultieme monumentale belevenis! ♥

Dit weekend is het Open Monumentendag. Waar gaan jullie naar toe? Als je op zoek bent naar inspiratie, kijk dan eens op Hart voor Monumenten. Ook leuk: schrijf je in voor de nieuwsbrief en win een overnachting voor 2 personen in de prachtige monumentale suite van het Scheepvaarthuis.

https://www.hartvoormonumenten.nl/verhalen/dit-zijn-de-5-beste-bezochte…

Catharina Abels
Catharina Abels

Ik heb een aantal bijzondere gebouwen gezien, tijdens de Open Monumentendag Den Haag op 8 & 9 september 2018. De grootste verrassing was w.m.b. 'Huis Dedel' (Prinsengracht 15) met dit prachtige trap portaal. Het interieur van de overige kamers verkeerde helaas in een erbarmelijke toestand, maar het goede nieuws is, dat het op dit moment wordt gerestaureerd en dat er - zo heb ik begrepen - een designmuseum in komt. Zie voor een impressie van de gebouwen, die ik verder allemaal bezocht heb: https://lnkd.in/dEiTcbP

Catharina Abels
Catharina Abels

Dank je wel Isis :-) Zo maak ik al jaren reportages, van de monumenten, die ik bezoek tijdens Monumentendag, maar niet alleen dan hoor. Ook tijdens vakanties, excursies, Dag van de Architectuur/Bouw en ga zo maar door :-)


inloggen of registreren om te reageren.