Joris Kuijten
Joris Kuijten
Na een jaar van onzekerheid zijn wij per per 30 juli de eigenaar van Brouwerij de Valk geworden. We hebben een intensieve samenwerking gezocht met de gemeente Heusden-Vlijmen om alle processtappen helder te krijgen. De samenwerking is constructief en we zijn nu druk bezig met het verkrijgen van de woonvergunning en omgevingsvergunning. Tot die tijd houden we ons bezig met de tuin/erf en zijn we op onderzoek gegaan in ons gebouw. De vorige eigenaren hebben veel boedel laten staan waardoor we nog veel bijzondere dingen hebben die het verhaal van de brouwerij en haar geschiedenis vertellen.

Cas Kortmann
Cas Kortmann
Dat wordt dus bierbrouwen met daarnaast wonen. In ieder geval mag de gescheurde bepleistering eraf en afgevoerd worden. Je bent jong; dat zal lukken, veel succes.
Joan van den Hurk Bouwkundig Advies en Restauratie
Joan van den Hurk Bouwkundig Advies en Restauratie
Gefeliciteerd en santé, al is het bier waarmee je proost duidelijk van een andere brouwerij! 😉 Veel succes met planvorming en uitvoering!! 🍀
Joris Kuijten
Joris Kuijten
Dank voor alle leuke reacties. De hoofdfunctie wordt uiteraard wonen. We gaan rustig kijken wat er kan en mag. Achter het stucwerk zit ca 20cm kurk ter isolatie. Ze waren hun tijd ver vooruit.:-). (Het was de koelkelder van de brouwerij. ) En een biertje drinken we zeker op dit mooie avontuur.

inloggen of registreren om te reageren.